13 maaliskuuta, 2007

Pitkästä aikaa...

Blogin kirjoittaminen on jäänyt kaikessa vaalitohinassa, kuten monet mukavat toimet. Eilen ilalla toki laitoin myöhään pienistä muikuista kasvispadan. No, pitihän sitä terästää pekonisiivuilla. Mutta hyvää tuli, sen totesin juuri puoli tuntia sitten. Käväisin jälleen saunassa, kuten viimeisten kolmen viikon aikana lähes joka ilta/yö. On hyvä kelata päivän tapahtumat löylyssä ja pohtia tulevaa.


Eduskuntavaalikampanja-aika on mielestäni vähän erikoista. Pitää ilmoittaa, missä liikkuu. Minusta, joka työkseni ja osin luottamustehtävien hoidon vuoksi olen kiertänyt tätä maakuntaa parikymmentä vuotta, se on jopa vähän lapsellista. Mutta täytyy samaan hengenvetoon todeta, että on erittäin mukava tavata vanhoja tuttuja ja löytää uusia. Meillä on muuten hyvä maakunta ja sen asukkaat fiksuja. Ainoastaan pari kielteistä kohtaamista on tullut vastaan.

Ja meillä on upeita nuoria.


Tulkaapas muuten Kakriaisen Kammarille, Raatihuoneenkatu 12, Mikkeli. Ovet avoinna vaali-iltaan saakka 9-18 ja joskus vähän pitempään. Keskiviikkona ja torstaina on elävää musiikkia, muun muassa Jussi Seppänen, Päivi Ikonen ja Kalle Valentin viihdyttävät. Ja vieraita ihan isokenkäisiäkin tulee.


Keskiviikkona torilla tapahtuu, kun maalismarkkinoilla myydään osuuksia A.I Vastuksesta, kohta yksivuotiaasta orivarsasta. On muuten kovasukuinen. Ilvosen Raimon tallissa asustelee. Ja Rami hänet tukiryhmääni toi.