27 helmikuuta, 2007


Pitkästä aikaa pääsin laittamaan kuhaa. Isäni oli saanut muutaman kunnon
vonkaleen viikoloppuna Kyyvedeltä.


Fileroin, laitoin ruodot ja pään kiehumaan ja sillä aikaa maustoin suolalla
filepalat.


Jonkin ajan päästä pyörittelin ne riihiruisjauhoissa.


Paistoin fileet ja kuullotin sipulit.


Senjälkeen ladoin kalapalat vuokaan, sipulit päälle ja kermaa (5 %). Kierotilmauuniin 200 asteeseen n. 20 minuutiksi.


Tällä välin nostin ruodot ja pään lautaselle, suolasin ja söin imeskellen
mitä irti sain.

Kun sain filepalat uunista, en malttanut olla maistamatta. Kylläpä on
yksinkertainen ruoka on hyvää.. Jaksaa sitä taas kiertää.


Muuten, meillä on fiksu nuoriso!


Hyvää alkanutta viikkoa,

Terveisin herra nro 37

JK!
Sunnuntai-iltana Harjumaan metsästysmaja oli täynnä vaali-iltamissa -
hienoa!